Cumhuriyet Kenti Karabük'ten Portreler...

Turkish English Germany

PROF. DR. HALE TURGAY GEZER

Yorum yapılmamış 367 Okundu
PROF. DR. HALE TURGAY GEZER

Hale Turgay Gezer, ilk, orta, lise eğitimini TED Karabük Kolejinde tamamladı. Lisans ve Yüksek Lisans diplomasını MSGSÜ Mimarlık Bölümünden aldı. Aynı Bölümün Yapı Fiziği ve Malzeme Bilim Dalından doktora derecesini almış olup, 2011 yılında, Mimarlık Anabilim Dalından ve Malzeme Disiplininden Doçentlik Unvanını, 2017 yılında, Mimarlık Anabilim Dalı ve ayrıca Endüstri Ürünleri Tasarımı Alanından Profesörlük unvanını edindi.

Prof. Dr. Gezer’in çok sayıda Mimari ve Tasarım alanında Uluslararası, Ulusal basılı makale, bildiri ve araştırmaları, kitapları, kitap bölümleri, Uluslararası ve Ulusal akademik çalışmaları, Tasarım Hukuku, Tekstil Tasarımı gibi alanlarda disiplinlerarası çalışmaları, kitapları ve özgün bireysel sanat ve tasarım etkinlikleri bulunmaktadır.

Prof. Dr. Gezer, halen Marmara Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.


YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.



You cannot copy content of this page.