Cumhuriyet Kenti Karabük'ten Portreler...

Turkish English Germany

SAMET SERİN

Yorum yapılmamış 278 Okundu
SAMET SERİN

Samet Serin 1991 yılında Karabük’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karabük’te tamamladı. 2013 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Bir süre Maliye Bakanlığında Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptı. 2015 yılında Karabük Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine atandı. Sırasıyla Karabük ilinde valilik stajını, Balıkesir-Ayvalık ile Niğde-Bor İlçelerinde Kaymakam refikliği stajını, Ankara’da Mülkiye Teftiş Stajını tamamladı. İngiltere’de 8 ay süreyle dil eğitimi aldı. Mersin-Çamlıyayla ile Karabük Eflani ve Eskipazar İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak, Kastamonu – Devrekani, Denizli – Kale, Burdur – Altınyayla ve Batman – Sason ilçelerinde de Kaymakam olarak görev yaptı.

Serin, 19/08/2021 tarih ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Yozgat-Sarıkaya Kaymakamı olarak atandı. Samet Serin, 24 Ağustos 2023 tarihli kararname ile de Siirt-Kurtalan Kaymakamı oldu.

İyi derecede ingilizce bilen Serin, evli ve bir çocuk babasıdır.


YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.



You cannot copy content of this page.