Cumhuriyet Kenti Karabük'ten Portreler...

Turkish English Germany

PROF. DR. TACETTİN PINARBAŞI

Yorum yapılmamış 220 Okundu
PROF. DR. TACETTİN PINARBAŞI

1972 Karabük doğumlu. İlkokulu Soğuksu İlkokulu’nda, ortaokulu Merkez Ortaokulu’nda, liseyi ise Demir Çelik Lisesi’nde okudu.

1993 yılında Atatürk Üniversitesi, Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. Aynı fakültede Yüksek Lisansını yaptı. 1998-2002 yılları arasında Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Eğitimi Anabilim Dalı’nda doktorasını yaptı.

1994 yılında Araştırma Görevlisi olarak başladığı akademik kariyerinde; 2003 yılında Doktor Öğretim Üyesi, 2009 yılında Doçent, 2014 yılında ise Profesör unvanlarını aldı.

Prof. Dr. Tacettin Pınarbaşı halen, Atatürk Üniversitesi, Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi, Kimya Eğitimi Anabilim Dalı’nda Öğretim Üyesi olarak akademik hayatına devam ediyor.


YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.



You cannot copy content of this page.