Cumhuriyet Kenti Karabük'ten Portreler...

Turkish English Germany

PROF. DR. OSMAN ÇEPNİ

Yorum yapılmamış 443 Okundu
PROF. DR. OSMAN ÇEPNİ

Prof. Dr. Osman Çepni 1984 Karabük doğumlu. Karabük Yenişehir İlkokulu’nda başladığı eğitim-öğretim hayatına Çamkent Ortaokulu’nda devam etti. Karabük Demir-Çelik Lisesi’nden ise 2001 yılında mezun oldu.

2006 yılında ise Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesinden mezun olan Çepni, aynı üniversitenin Eğitim Bilimleri Enstitüsünde 2010’da yüksek lisans, 2013’te doktora eğitimini tamamladı. 2010-2013 yılları arasında Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. 2014 yılında aynı üniversiteye öğretim üyesi olarak atandı. 2017 yılında Doçentlik unvanı alan Çepni, 2022 yılında Karabük Üniversitesinde Profesör unvanı aldı. Araştırma alanı coğrafi bilgi sistemleri ve sosyal bilimler eğitimi olan Çepni’nin çok sayıda araştırması (34 makale 4 kitap 13 kitap bölümü ve 61 uluslararası bildiri) ve bir kısmı Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli olmak üzere çok sayıda TUBİTAK ve BAP projeleri mevcut.


YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.



You cannot copy content of this page.