Cumhuriyet Kenti Karabük'ten Portreler...

Turkish English Germany

PROF. DR. SEDAT KİRAZ

Yorum yapılmamış 424 Okundu
PROF. DR. SEDAT KİRAZ

1963 senesinde Ankara’da doğdu. Prof. Dr. Sedat Kiraz, ilk ve ortaokulu TED Karabük Koleji Vakfı Okulları’nda ve lise eğitimini ise Demir Çelik Lisesi’nde tamamladı. 1985 senesinde ise İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

1989 senesinde Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Tıp Fakültesi’nde İç Hastalıkları uzmanlık eğitimine başladı ve 1993 senesinde İç Hastalıkları uzmanı oldu. 1993 senesinde başladığı Romatoloji yan dal eğitimini, 1996 senesinde tamamladı. 1999 senesinde Romatoloji Doçenti, 2004 senesinde da Romatoloji Profesörü olan Prof. Dr. Kiraz’ın yabancı dergilerde yayınlanmış 70’ı aşkın yayını ve bunlara alınmış 500’ün üzerinde atıfı bulunmaktadır.

Prof. Dr. Sedat Kiraz Altındağ’da bulunan Hacettepe Üniversitesi  Hastanesi ve Çankaya’da bulunan muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.


YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.



You cannot copy content of this page.