Cumhuriyet Kenti Karabük'ten Portreler...

Turkish English Germany

EDA NUR YURT

1 YORUM 1663 Okundu
EDA NUR YURT
 1995 yılında Karabük’te doğdu. Eskipazar İmanlar Köyü’nden Niyazi Yurt’ın kızıdır.   İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2018 yılında mezun olarak lisans eğitimini tamamladı. Eylül 2021 – Ocak 2022 tarihleri arasında Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nda Gelir Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı. 2021 yılında yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanıp Karabük Kaymakam Adayı olarak 2022 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.  Karabük İl Merkez stajını müteakip Afyonkarahisar/Şuhut ve Ankara/Keçiören ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını tamamladı.
12.08.2022 tarihli İçişleri Bakanlığı onayı ile Burdur-Çeltikçi Kaymakamlığı görevine vekaleten atanan Eda Nur Yurt, 25.08.2022 tarihinde ilçedeki görevine asaleten başlamıştır.

YORUM ALANI

Necmettin Görgülüarslan 14 Ekim 2022 / 21:19 Yanıtla

Tebrik ederim bende Eskipazar doğlacık köyü nüfusuna kayıtlı yım Karabük lüyüm Şimdi Antalya ilinde ikamet ediyorum Burdur Çeltikçi bize yakın görevinde başarılar diliyorum

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.



You cannot copy content of this page.