Cumhuriyet Kenti Karabük'ten Portreler...

Turkish English Germany

ONUR KIRAÇ

Yorum yapılmamış 499 Okundu
ONUR KIRAÇ

Safranbolu Lisesi öğretmenlerinden merhum Macide Kıraç’ın ve Safranbolu Orman Bölge Şefi (E.) İbrahim Kıraç’ın ilk çocukları olarak 1979 yılında Karabük’te doğdu.  Sırasıyla Safranbolu Zati Ağar İlkokulu’nda, TED Karabük Koleji’nde,  Karabük Anadolu Lisesi’nde ve   Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitim gördü.

2002 yılında Varlık & Kıraç Hukuk Bürosunun kurucu ortağı olarak serbest avukatlık mesleğini icra etmeye başladı. 2014 – 2017 yılları arasında Beşiktaş Belediyesi Başkan Danışmanlığı görevinde bulundu. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Ana Bilim Dalında yüksek lisansını tamamladı. Kıraç Hukuk Bürosunda mesleğini devam etmektedir. Derneğimizin daha önceki yönetim kurullarında da farklı görevler yaptı.  Yelken Eğitimi alan, Amatör Denizci ve Telsizci Belgesi bulunan Kıraç, evli ve bir çocuk babasıdır.

Onur Kıraç halen, İstanbul Karabük Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.


YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.



You cannot copy content of this page.