Cumhuriyet Kenti Karabük'ten Portreler...

Turkish English Germany

PROF. DR. AYŞENUR İŞBIRAKMAZ CİLA

Yorum yapılmamış 693 Okundu
PROF. DR. AYŞENUR İŞBIRAKMAZ CİLA

Prof. Dr. Ayşenur İşbırakmaz Cila 1958 Karabük doğumludur. İlkokula Karabük Demir Çelik İlkokulu’nda başlamış, TED Karabük Koleji İlkokulu’nun ilk 9 mezunundan biri olmuştur. Ortaokulu TED Karabük Koleji’nde tamamlamış, İstanbul Amerikan Robert Lisesi’ni ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirmiştir.

Radyoloji uzmanlık eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlayarak aynı üniversitede 1993 yılında Doçent, 1999’da Profesör olarak 2013’te emekli olana dek öğretim üyesi olarak çalışmıştır.

Nöroradyoloji konusunda bilgi ve tecrübesi ile Türkiye çapında saygınlığı olan Prof. Dr. Dr Cila’nın yayınlanmış 2 kitabı, 200 uluslararası yayını, ulusal ve uluslararası kongre, sempozyum ve bilimsel toplantılarda çok sayıda konuşma ve konferansları olmuştur.

Prof. Dr. Erdal Cila ile evli olan Dr Ayşenur Cila’nın 2 kızı vardır.


YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.



You cannot copy content of this page.